Middle Ages Tavern - take a trip to the Middle Ages

This tavern along with chef Radek Kolář prepares delicious meals from fresh and high-quality ingredients for you. They offer special delicacies based on the current season. Spring starts with asparagus, summer flies in the spirit of vegetable and fruit salads and yeast or cottage-cheese dumplings, accompanied by barbecue and music on the terrace, fall passes in the spirit of venison. November is opened by the St. Martin’s goose feast and the end of the year opens the phase of pig slaughters.

Sezónně připravují nabídku speciálních dobrot. Jaro začne chřestem, léto proplujeme v duchu zeleninových a ovocných salátů a kynutých či tvarohových knedlíků, doplněno grilováním s hudbou na terase, podzim prožijete v duchu zvěřiny. Listopad otevře Svatomartinské husí hodování společně s mladým vínem a konec roku začne etapa zabíjaček.

česká kuchyně , Mezinárodní kuchyně
Contact information
+420 558 629 333
Address
T.G.Masaryka 1108
Frýdek-Místek, 73801